Pentru a intelege conditiile de utilizare ale site-ului nostru, modul in care poti accesa informatiile si serviciile oferite de noi, cat si pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile de mai jos.

Acest document, precum si toate politicile si procedurile noastre respecta principiile nediscriminarii si ale egalitatii de tratament fata de toti utilizatorii, bazat pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, respectand, totodata conditiile comerciale agreate prin contracte.

Te rugam sa citesti si Politica noastra de confidentialitate inainte de a naviga pe site sau a te inscrie. Daca nu esti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile noastre, te rugam sa nu utilizezi website-ul. In cazul in care ai orice intrebari sau nelamuriri, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0751.806.114 sau prin e-mail, la contact@happysport.ro

Folosirea website-ului reprezinta acceptarea acestor termeni si conditii, impreuna cu regulamentele si politicile noastre (Politica de confidentialitate). Impreuna, aceste documente fac parte din contractul dintre dvs. si ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ, continand drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.

Prin navigarea pe website sau prin inscrierea pe site, esti de acord cu toate documentele mai sus mentionate si continutul lor si recunosti faptul ca, atat prezentul document, cat si toate politicile la care acesta face referire si pe care le regasesti pe site, au caracter obligatoriu fata de tine. De asemenea, prin navigarea pe website sau prin inscriere, iti iei angajamentul de a respecta prezentul document si politicile indicate.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comenzii tale i se vor aplica termenii care sunt in vigoare la momentul plasarii comenzii. Accesand site-ul nostru vei gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

Definitii

Client/Cumparator – persoana fizica sau juridica care transmite o comanda de produse si/sau servicii oferite de ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ

Utilizator – persoana fizica ce utilizeaza prezentul website

Vanzator/Prestator – ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ, cu datele de identificare mai jos-indicate

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – operatiunea prin care Clientul contacteaza Vanzatorul in vederea achizitionarii serviciilor si/sau produselor ce fac parte din oferta comerciala a vanzatorului, asa cum sunt ele prezentate pe site.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor si serviciilor.

Inscrierea

Pentru a a efectua o inscriere, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii: numele si prenumele din actul de identitate, CNP, adresa fizica, adresa e-mail si numarul de telefon la care poti fi contactat(a). In cazul in care una sau mai multe informatii dintre cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti printr-un mail la contact@happysport.ro

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tale, veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul tau. De asemenea, adresa de e-mail sau numarul de telefon indicate gresit, atrag dupa sine anularea inscrierii, dat fiind faptul ca nu putem contacta concurentul.

Inainte de a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile si specificatiile: concurs, etapa, calendar, taxa de inscriere, loc de desfasurare, regulamentul aferent. Pentru a te inscrie la un concurs trebuie sa dai click pe butonul INSCRIERI si sa completezi campurile care figureaza in mesajul de inscriere.

Achizitionarea taxei de inscriere

Daca achizitionezi taxa de inscriere la competitia XC MARATON BACAU pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, ale serviciilor si ale informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Odata cu acceptarea T&C, avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine in  scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca ai mai putin de 18 ani, te rugam sa-ti anunti tutorele despre aceasta actiune.

Pentru a achizitiona inscrierea la competitie, este nevoie de inregistrarea informatiilor tale in baza noastra de date.

Politica de preturi si modalitatea de plata

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si includ TVA-ul. Toate preturile afisate pe site sunt in lei.

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe www.xcmaratonbacau.ro (ex.: situatiile in care pretul afisat pe www.xcmaratonbacau.ro pentru un anumit concurs este nerealist de mic, in comparatie cu alte competitii cu caracteristici asemanatoare, precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora).

Confirmarea inscrierii

Concurentul este considerat inscris odata cu achitarea taxei. Dupa confirmarea incasarii taxei de inscriere, numele concurentului se va regasi pe Lista Inscrisi din cadrul www.xcmaratonbacau.ro

Ne rezervam dreptul de a nu accepta anumite inscrieri, precum si dreptul de a ne selecta clientii fara a oferi justificari sau explicatii suplimentare.

Serviciile noastre vor fi utilizate intotdeauna potrivit Regulamentelor si Politicilor comunicate de catre ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ.

Modalitati de plata

Plata se va face cu cardul online in contul ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ mentionat in detaliile pe care le veti primi odata ce alegeti sa faceti plata.

Plata cu cardul se face in lei, integral, la achitarea taxei de inscriere.

Conditii de returnare a taxei de inscrieri

Doar in cazul in care nu putem organiza una sau mai multe etape pentru care s-a incasat onorariul aferent, rambursarea sumei primite drept plata din partea ta, in contul asociatiei, se va executa fara intarziere nemotivata si in orice caz, nu mai tarziu de 14 de zile de la data la care ai trimis solicitarea ta la adresa contact@happysport.ro.

Forta majora

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen si/sau de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Conform art. 1351 C. Civ., „(1) Daca legea nu prevede altfel sau partile nu convin contrariul, raspunderea este inlaturata atunci cand prejudiciul este cauzat de forta majora sau de caz fortuit. (2) Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.”

Pe perioada fortei majore invocate, toate termenele se suspenda.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura, programa cursurilor, materialele video si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.xcmaratonbacau.ro sunt propietatea exclusiva a ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ.
Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ.

Vizitatorii/Utilizatorii acestui site web au urmatoarele drepturi:
-explorarea continutului (in limitele impuse de drepturile de autor ale ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ)
-reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
-inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.xcmaratonbacau.ro);

ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Serviciile descrise pe acest site sunt valabile numai pentru ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ si sunt proprietatea ei exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ, precum si realizarea de linkuri, fara acordul prealabil al ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ da dreptul unilateral si neechivoc ca ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ, indiferent daca exista sau nu un scop comercial.

Utilizarea acestui website, precum si utilizarea informatiilor cuprinse pe www.xcmaratonbacau.ro se realizeaza pe propriul tau risc. In niciun caz, acest website sau ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ nu este responsabil sau raspunzator pentru eventualele daune care rezulta din informatiile furnizate aici sau din aplicarea lor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European 679/2016 (GDPR) si legislatia nationala in vigoare. Acest site este proprietatea exclusivă a ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ.

ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ

CUI: 39681285

Str. Vasile Alecsandri NR. 41, Bacau, jud. Bacau

Telefon: 0751.806.114

Email: contact@happysport.ro

Prin comunicarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ, cu scopul informarii participantilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, organizarea concursurilor, anuntarea evenimentelor conexe si prezentarea ofertelor.

Datele cu caracter personal colectate si prelucrate nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care ASOCIAȚIA HAPPY SPORT FESTIVAL-AFJ are obligatia de a dezvalui datele in temeiul legislatiei in vigoare.